Påske

Med levende kyllinger

Det er påske på NaturBornholm og de nyudklækkede kyllinger bliver sluppet fri i kyllingegården. Alle påskedage vil der være aktiviteter og konkurrencer for hele familien med fokus på æg og kyllinger. Der vil blive rig mulighed for at være både kreativ og sporty, når der skal laves fine koglekyllinger og spilles petanque med sten, hvor det handler om at komme så tæt på det rå æg som muligt, uden at det går i stykker!
Flere gange i løbet af dagen, vil naturvejlederen tage de små kyllinger op af kyllingegården, så man kan få lov til både at se og røre. Du har også mulighed for at blive en vaskeægte "ægspert", når du skal gætte hvilke dyr der har lagt de forskellige æg i montren.
Udover alle de sjove påskeaktiviteter, er det selvfølgelig muligt at komme på både tidsrejse i vores biograf, køre i elbiler, se vores levende krokodiller og meget mere.
Vi ses til påske på NaturBornholm.

Program

 

Levende kyllinger: Fugle er nogle meget spændende dyr, og her kan du møde en af slagsen. Kyllingerne kan ses hele dagen, og kl. 11.30, 13.30 og 15.30 tager naturvejlederen de levende kyllinger op fra kyllingegården.

Ægsperter: Du skal gætte, hvilke dyr der har lagt de mange æg, vi udstiller. Foregår hele dagen.

Koglekyllinger: Fra kl. 11-15. Byg en kylling ud af kogler, fjer, genbrugs materiale og piberensere

Tegneværksted: Med farver kan børnene farvelægge kyllinger, eller selv tegne en hel kylling. Foregår hele dagen.

Spil æggepetanque: Det traditionsrige spil hvor vi kaster med sten efter rå æg. Det starter kl. 15.