Dato og klokkeslæt

15.–21. jul 10.00–17.00

NaturBornholm: Naturpostkort af sand og blomster

Oplevelser inde og ude

Hver dag i sommerferien vil der være en aktivitet fra 11-15

Uge 29:

Aktivitet: Naturpostkort af sand og blomster

Kom til NaturBornholm og lav postkort med bornholmsk sand i de flotteste farver. Pynt med blomster fra Bornholms natur og send det som en hilsen – hvis du kan nænne det!

 

På NaturBornholm kan du tage på en spændende tidsrejse, opleve jordskælv, møde dinosaurer og udforske vores Østersøakvarium. Vi har også levende krokodiller, en spændende bisonudstilling og meget mere.

Vores indendørs areal byder på hele 3000 m2 fyldt med fascinerende oplevelser, inklusive en butik og en café, hvor du kan nyde varme og kolde drikke.

Udendørs venter der dig et stort område med imponerende dinosaurer, en legeplads med en spændende el-bilbane til børnene og muligheden for at gå på fossiljagt. Du kan også tage en unik gåtur i det smukke omkringliggende landskab, hvor du kan låne et kort eller en GPS og udforske på egen hånd.

Gør din ferie til noget særligt og besøg NaturBornholm - her venter der dig uforglemmelige oplevelser for hele familien!
Hver dag mellem kl. 11 og 15 er vores aktivitetsø og udendørsområde fyldt med spænding og sjov for både børn og voksne. Aktiviteterne vil variere, alt efter hvilken uge du besøger os, men vi kan love dig, at det aldrig bliver kedeligt.

Bliv kreativ og skab noget unikt! Vores kreative aktiviteter giver dig muligheden for at lave dine egne minder eller endda en særlig gave, som du kan tage med hjem.

 

Sted

NaturBornholm, Grønningen 30, 3720 Aakirkeby

Pris

Gratis når entré er betalt