Dato og klokkeslæt

15. maj–28. jun 11.00–15.00

Weekend på NaturBornholm

Oplev en fantastisk weekend på NaturBornholm!

 

Hver eneste weekend mellem kl. 11 og 15 er vores aktivitetsø og udendørsområde fyldt med spænding og sjov for både børn og voksne. Aktiviteterne vil variere alt efter hvilken weekend du besøger os, men vi kan love dig at det aldrig bliver kedeligt.

 

Bliv kreativ og skab noget unikt! Vores kreative aktiviteter giver dig muligheden for at lave dine egne minder eller endda en særlig gave, som du kan tage med hjem.

Vores dygtige naturvejledere vil også være til stede og kan finde på at tage nogle af vores fascinerende dyr frem fra vores naturværksted. Kom og se dem på tæt hold!

 

Men det er ikke alt - på NaturBornholm kan du tage på en spændende tidsrejse, opleve jordskælv, møde dinosaurer og udforske vores Østersø-akvarium. Vi har også levende krokodiller, en spændende bisonudstilling og meget mere!

Vores indendørs areal byder på hele 3000 m2 fyldt med fascinerende oplevelser, inklusive en butik og en café, hvor du kan nyde varme og kolde drikke.

 

Udendørs venter der dig et stort område med imponerende dinosaurer, en legeplads med en spændende el-bil bane til børnene og muligheden for at gå på fossil-jagt. Du kan også tage en unik gåtur i det smukke omkringliggende landskab, hvor du kan låne et kort eller en GPS og udforske på egen hånd.

Gør din weekend til noget særligt og besøg NaturBornholm - her venter der dig uforglemmelige oplevelser for hele familien!

Sted

NaturBornholm åbent 10 - 17

Pris

Gratis ved køb af indgang