STAGING VERSION

Dato og klokkeslæt

29. maj–26. jun 10.00–17.00

NaturBornholm

oplevelser inde og ude

Velkommen til Danmarks populære oplevelsescenter med tidsrejse, jordskælv, dinosaurer, Østersø-akvarium, levende krokodiller, bisonudstilling og mere. 3000 m2 spændende oplevelser indendørs inkl. butik og café med varme og kolde drikke. Udendørs er der dinosaurer, legeplads med  en stor el-bil bane for børn, fossil-jagt, samt mulighed for en unik gåtur i det omgivende landskab, hvor man kan låne kort eller en GPS med.

Dit besøg på NaturBornholm begynder typisk i vores biograf “Tidsmaskinen”, hvor du på din egen krop oplever Bornholms natur helt tilbage til fortiden, hvor jordskælv og dinosaurer gennemryster dig, og gør dig klar til din videre færd igennem udstillingen.

Hver dag i sommerferien vil der være en aktivitet fra 11-15

NaturBornholm - stedet hvor Naturvidenskaben møder underholdning og Naturvejlederen byder velkommen.

Sted

NaturBornholm Grønningen 30 3720 Aakirkeby

Pris

125 / 60 / gratis