Særudstilling 2020

af Morten Top-Jensen

  • Guldbasse Foto Morten Top Jensen
  • Morten Top Jensen Foto Birgit Kruse

Udstillingen ”Tæt på Bornholm” 


I løbet af sæsonen 2020 kan man på NaturBornholm opleve en meget interessant udstilling: ”Tæt på Bornholm”. Den særdeles smukke fotoudstilling består af 24 store billeder af forskellige bornholmske insekter og andre smådyr. Det er Morten Top-Jensen, som står bag de fantastisk flotte billeder. Billederne afspejler fotografens store kærlighed til øens natur og skaber unikke stemninger og sanseindtryk.
”Jeg har altid været interesseret i smådyr og insekter. Jeg er meget nærsynet og ser derfor skarpest, når jeg er på nærmeste hold. Jeg ifører mig mine forstørrelseslinser og mit tunnelsyn og bevæger mig ind i materien og oplever skønheden, overraskelsen og de store dramaer i det små – jeg går tæt på Bornholm.” Morten Top-Jensen

Morten Top-Jensen, som er lærer, forlægger, forfatter og autodidakt fotograf, har samarbejdet med NaturBornholm siden 2001, både som bestyrelsesmedlem på NaturBornholm og i Naturhistorisk Forening på Bornholm og som chefredaktør og idémand bag årsskriftet ”Natur på Bornholm”. I år har Morten for første gang fået muligheden for at udstille på NaturBornholm.

Kom og oplev denne smukke udstilling, bygget op over billeder fra naturfotografen bag bogen ”Danmarks Sommerfugle” og flere andre naturbøger.

Udstillingen kan ses på NaturBornholm i åbningstiden fra d. 1. april til d. 31. oktober 2020.